Cine este vinovat de otrăvirea micuților

Cine este vinovat de otrăvirea micuților

0
DISTRIBUIȚI

Încă de săptămâna trecută activitatea instituţiei preșcolare «Andries» din or. Basarabeasca a fost sistată pentru o perioadă nedeterminată. Reprezentanţii Centrului de Sănătate Publică presupun că acei 17 micuţi s-ar fi intoxicat cu produse alimentare de la grădiniţă.  În urma unui șir de investigații și  analize  specialiștii au identificat cauza incidentului.

Produsele alimentare infectate cu bacteriile patogene au fost livrate la  grădiniță de la combinatul de lapte din or Comrat. În plus, problema e și în prelucrarea  termică necalitativă a produselor. În vederea reluării  activității grădiniței, Primăria, la balanța căreea se afla Instituția trebuie să rezolve o serie de probleme. 

După cum a promis vice-primarul orașului,  problema alimentației în grădinițe va fi ținută sub  control riguros. Administrația orașului planifică  lucrări de reparație în Instituția Preșcolară în timpul sezonului de vară  2014, astfel ca  grădinița să fie bine amenajată. La moment încă nu se știe  cînd va fi reluată activitatea Instituției. Totul va depinde de agenda activității  Administrației Locale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

thirteen + four =