Riscă să fie decazută din drepturile părintești (Video)

Riscă să fie decazută din drepturile părintești (Video)

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii împreună cu asistentul social şi autorităţile locale i-au făcut o vizită femeii, pentru a decide soarta copiilor. Pruncii nu se aflau acasă erau la bunica care locuieşte în aceeaşi localitate. Conform poliţiştilor micuţii erau dezbrăcaţi în frig şi nu mîncase nimic toată ziua.

Rudele spun că totul a început acum cîţiva ani cînd femeia a început a concubine cu un tînăr din sat. Tânăra, de 25 de ani, care a dat naştere la doi copii n-are cu ce să-I crească, iar unica sursă de venit este îndemnizaţia lunară a celui mai mic copil şi munca cu ziua pet imp de vară. Autorităţile au încercat să vorbească cu femeia, dar în zadar.

Mama şi copii trăiesc în condiţii greu de imaginat. Casa este conectată la lumină. Înăuntrul nici urmă de mobilier, sau haine, iar bucatele se prepară la plita de lemne.Deşi are vârstă preşcolară fetiţa nu ştie nici să deseneze, nici să citească şi nici să numere.Aceasta nu a frecventat niciodată grădiniţa. Femeia spune că are grijă de copii.

Autorităţile spun că vor crea o comisie specială, care va evalua starea psihică a femeii şi vor decide dacă fetiţa va mai rămâne cu mama. Asistenţii sociali susţin că vor ajuta această families ă opţină de la stat un ajutor social pentru perioada rece a anului, iar primarul promite că le va aloca lemne de foc.  

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

thirteen + sixteen =