Modificări în regulamentul CNAM de la 1 ianuarie (Video)

Modificări în regulamentul CNAM de la 1 ianuarie (Video)

0
DISTRIBUIȚI

Începînd cu anul 2014 Agenţia teritorială de asigurări în medicină din oraşul Căuşeni va include în sine alte cinci raioane. Este vorba de raioanele Basarabeasca, Cimişlia, Anenii Noi, Varniţa şi regiunea Transnistreană. Modificarea nu prevede însă că cetăţenii din aceste regiuni vor trebui să se deplaseze pînă la Căuşeni pentru a profita de serviciile CNAMului, în aceste raioane au rămas consusltanţi care vor lucra cu persoanele fizice şi juridice.

Modificările au intrat în vigoare de la începutul anului curent după ce oficialii au decis să mărească atribuţiile Agenţiei Teritoriale de asigurări în medicină din raionul Căuşeni, incluzînd aici toate raioanele din sud-estul ţării. Astfel angajaţii agenţiei teritoriale de la Căuşeni vor trebui să opţină toate rapoartele, datele statistice şi cifrele cheltuielilor pentru serviciile medicale de la fiecare spital, oficii ale medicilor de familie, centre medicale din toate cele cinci raioane.În schimp cetăţenii din aceste zone nu for trebuie să parcurgă calea pînă în raionul Căuşeni, fiecare din cele cinci regiuni au reprezentanţi legali ai companiei în teritoriu.

Locuitorii raionului Căuşeni se arată indiferenţi faţă de aceste modificări, asta în contextul în care aceştia nu vor fi nicidecum afectaţi.

La moment pe teritoriul Republicii Moldova activează 10 Agenţii Teritoriale ale CNAM-ului, cifra a scăzut aproape de trei ori faţă de anul trecut.  

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

two × 2 =