Lăsată fără avere și cu datorii enorme (Video)

Lăsată fără avere și cu datorii enorme (Video)

0
DISTRIBUIȚI

A rămas şi fără animale, dar şi cu datorii enorme. Aceasta după ce bunurile sechestrate ar fi fost evaluate cu un preţ derizoriu. Este istoria unei femei din raionul Şoldăneşti, de la care executorul judecătoresc ar fi ridicat urgentat stingerea unei datorii stabilite de instanţa de judecată.

Ana Onilă povesteşte că problemele au început acum trei ani, când feciorul ei, din neatenţie, a călcat cu căruţa o consăteancă din care motiv dânsa a decedat. Incidentul s-ar fi petrecut noaptea pe o stradă din localitate. Băiatul şi-a recunoscut vina. Instanţa a obligat familia băiatului să achite prejudiciu material şi moral în valoare totală de 15 mii lei. Dat fiind că vinovatul nu avea suma necesară, executorul judecătoresc din raion a mers la creditor acasă şi a sechestrat bunurile.

Femeia susţine că a fost nedreptăţită, fiind forţată să predea animalele în contul datoriei fără ca acestea să fie apreciate la justa lor valoare. Asta în pofida faptului că stăpâna solicita prezenţa evaloatorului.

Executorul consideră că în momentul sechestrării a acţionat în cadrul legii. Mai mult, dânsul îi recomandă creditoarei să atace acţiunile lui în instanţă. Pentru a întoarce suma restantă, cei doi feciori ai femeii au plecat la muncă peste hotare. Fiica decedatei a refuzat să comunice cu echipa de filmare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

nine + 14 =