Întîlnire peste ani (Video)

Întîlnire peste ani (Video)

0
DISTRIBUIȚI

La începutul lunii februarie, în școli și liceele din Moldova, au loc în mod tradițional întîlnirea cu absolvenții. De odicei acestea sunt petrecute în prima sîmbătă a lunii, dar iarna și-a făcut capriciile și la acest eveniment. La un liceu din Florești, întîlnirea așteptată a fost programată cu o dată mai tîrziu

La L.T. “Miron Costin” este interesant și distractiv.Foștii elevi s-au adunat din nou în pereții școlii dragi.  Deși este un obicei  din timpurile sovietice, absolvenții ai diferitor promoții continuă să vină aici să se întîlnească cu profesorii și foștii colegi.

Învitații speciali ai serii au fost absolvenții care au finalizat liceul 5 ani și respectiv 10 ani.Ei au în spate anii de studenție, mulți deja au întemeiat o familie și au devenit părinți fericiți. Această întîlnire pentru mulți este un prilej să se scufunde în anii copilăriei și adolescenței. Iar pentru absolvenții acestui an, le-au urat succes la examenele de bacalaureat.

Întâlnirea este organizată de către elevii din clasa a XII-a.Mulți profesori nu au ascuns mîndria în elevii lor.

După partea oficială a sărbătorii , evenimentul a continuat în club, la care foștii colegi de clasă și-au amintit de incidentele amuzante, și s-au împărtășit cu noutățile din viața lor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

4 × one =