Gerul a luat o viață în raionul Căușeni (Video)

Gerul a luat o viață în raionul Căușeni (Video)

0
DISTRIBUIȚI

O femeie de 57 de ani din oraşul Căuşeni a fost găsită de medicii de la urgenţă, în şoc hipotermic după ce a stat aproape toată iarna într-o casă fără ferestre şi uşi unde nu s-a făcut focul niciodată. Femeia a fost transportată de urgenţă la spitalul raional, dar n-a mai putut fi salvată. Medicii spun că aceasta avea degerături pe 90 la sută din suprafaţa corpului, iar un picior era fracturat. Femeia locuia în aceeaşi casă cu feciorul mai mic care este şi el bolnav.

O femeie din oraşului Căuşeni a murit de frig miercuri noaptea după ce mercurul din termometre a arătat minus 22 de grade celisius. Femeia locuia împreună cu feciorul ei de 27 de ani într-o casă parasite fără uşi şi ferestre, iar pereţii riscau în orice moment să cadă. Băiatul acesteia spune că femeia nu mai vorbea cînd a chemat ambulanţa şi nici nu mişca mîinile şi picioarele .

Într-o casă distrusă în care predomină mizeria acum a rămas să trăiască feciorul femeiii, acesta se teme că va îngheţa şi el într-o zi. Bărbatul de 27 de ani spune că n-a primit anul acesta nici un ajutor de la stat şi n-a mai mîncat un meniu cald de cîteva luni decînd a ieşit din spital…sincron..Acum nu se ştie cine se va ocupa de înmormîntarea femeii cert este că rudele nu au posibilitatea să o îngroape……sincron…Vecinii spun că femeia era bolnavă şi consuma alcool.

Asistenta socială care se ocupa de această familie spune că a fost în vizită în urmă cu două săptămîini, dar n-avea cu ce ajuta femeia pentru că aceasta nu a perfectat documentele pentru a primi ajutor social din cauza că era alcoolică…sincron…Potrivit datelor oferite de medici în acest an în cadrul Spitalului rational Căuşeni au fost internate cel puţin cinci personae cu grade diferite de degerături.Acesta fiind primul caz mortal.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

seven − two =