Calitatea dubioasă a gazului

Calitatea dubioasă a gazului

0
DISTRIBUIȚI

Аna Кuzminicina locuiște de una singură. Apartamentul ei  cu 2 odăi nu se încălziște deoarece sistemul de încălzire centralizat este deconectat în tot sectorul, iar pensionara nu are diestui bani pentru a-și instala  încălzire autonomă. Pe  timp de  iarnă  o  salvează caloriferele  și alte instalații de încălzit pe electricitate, dar și plapuma electrică.  Dintre dispozitivele de gaze pensionara deja de mai mulți ani se folosește doar  de aragaz  și  de boilerul de gaz. Însă anul acesta, spune pensionara,  conturile de plată pentru gaz sunt mult mai mari.

De calitatea gazelor nu sunt mulțumiți și alți locuitori ai sectorului  Flămânda. Despre aceasta ei au menționat într-o reclamație colectivă, pe care au  adresat-o Consiliului Orășănesc, în speranța de  a primi un ajutor în soluționarea acestei întrebări. La ședința Consiului a fost invitat și reprezentantul Filialei SA «Cimislia-Gаz», care luat cunoștință de pretențiile orășenilor.

După cum a menționat colaboratorul  SА «Cimislia-Gаz», filiala Basarabeasca,  este imposibil din punct de vedere tehnic de a pompa aer în gaz, care este livrat cu o presiune mare. Aceste explicații  nu i-au satisfăcut pe cei prezenți. Аndrei Мihаilоv, secretarul Consiliului Orășănesc Basarabeasca  a răspuns la reclamația populației cu  propunerea  de a crea o comisie care va studia starea de lucruri.

S-a luat o hotărîre de a include în Comisia specială consilieri, specialiști ai Primăriei și locuitori ai sectorului  Flămâmda.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

eight + 13 =