Ziua Sfîntului Ierarh Nicolae, Făcătorul de minuni

Ziua Sfîntului Ierarh Nicolae, Făcătorul de minuni

0
DISTRIBUIȚI

Sfîntul Ierarh Nicolae este protectorul spiritual a două locașuri sfinte din raionul Basarabeasca.O biserică în cinstea sfîntului a fost înălțată în orașul Basarabeasca,iar altă se află în construcție pe teritoriul mănăstirii din satul Sadaclia. Dis-de-dimineață în sfintele locașuri a fost săvîrșită Sfînta Liturghie. La mănăstirea, sirviciul divin a fost oficiat de către preasfințitul Anatolie, episcop de Cahul și Comrat.

Biserica Sfîntului Nicolae din Basarabeasca este construită doar din donațiile pămînteanului nostru Vladimir Caraiani. Prima piatră de temelie a fost pusă în luna octombrie a anului 2007. Lucrările de reparație sunt pe ultima sută de metri. În timpul apropiat se planifică sfințirea bisericii. Locașul de cult înălțat în cinstea Sfîntului Nicolae din s. Sadaclia este construit exclusiv din sursele enoriașilor. Prima piatră de temelie a fost pusă în anul 2010.

Pentru lucrările de reparație din bugetul raional ,cu prilejul hramului Bisericii, situate pe teritoriul mănăstirii din satul Sadaclia,  a fost alocată suma de 5000 lei

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentPărinții și copiii
Articolul următorCopiii nasc copii

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

10 − two =