Părinții și copiii

Părinții și copiii

0
DISTRIBUIȚI

Membrii Comisiei pentru Drepturile Copilului s-au deplasat la domiciliul Mariei Ciubotaru, dar nu au găsit nici un copil acasă. Femeia a explicat că cei doi feciori mai mari, sunt plecați la un centru multifuncțional, pe care îl frecventează regulat, iar fiica de 6 ani se află la grădiniță.  Maria și soțul ei locuiesc separat, iar cei cinci copii stau pe rînd la fiecare dintre părinți.

Membrii comisiei i-au propus Mariei să le facă o vizită celorlalte două fiice, care locuiesc împreună cu tatăl lor și să ia, cu această ocazie, hainele pentru copiii care se află în grija ei. Femeia a acceptat fără discuții. La fața locului Maria a avut parte de un tratament rece atît din partea soțului, cît și a fiicelor. Cu toate acestea, bărbatul i-a permis să ia lucrurile copiilor.Vasile susține că feciorii au ales să locuiască împreună cu mama lor dintr-un singur motiv: Psihologul Tatiana Mîța s-a oferit să-i ajute pe cei doi în depășirea crizei, pentru a facilita educația copiilor prin implicarea ambilor părinți. După discuțiile purtate cu fiecare în parte, psihologul a făcut  și primele concluzii. 

Potrivit psihologului, există șanse reale de a reconstitui relațiile de odinioară și a reîntregi familia. Acest lucru trebuie să îl dorească ambii.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

twenty + 7 =