Un sofer și-a găsit mașina fără roți după ce a lăsat-o noaptea...

Un sofer și-a găsit mașina fără roți după ce a lăsat-o noaptea sub ferestre

0
DISTRIBUIȚI

Au fost avertizaţi de poliţie să nu lase maşina nesupravegheată, nu au ţinut cont de recomandările oamnilor legii şi au păţit-o este istoria unor căuşeneni care pe timp de noapte îşi lasă automobilele în curtea blocurilor de locuit fără nici o supraveghere. S-a întîmplat acum cîteva zile în sectorul micro aal oraşului.Un şofer care obişnuia să-şi lase aşina parcată sub ferestre s-a trezit dimineaţa că aceasta nu mai avea roti. Vacinii spun că hoţii au reuşit să descalţe automobilul pe timp de noapte şi nimeni nu a observant nimic.

Oamenii spun că în această curte pet imp de noapte sunt parcate zeci de maşini şi nimeni n-ar fi crezut că hoţii s-ar putea apropia de ele.

Proprietarul maşinii nu a fost de găsit pentru a comenta situaţia acesta şi-a ridicat însă automobilul de la pămînt şi l-a pus pe nişte pietre.

Poliţiştii din Căuşeni susţin că nu au identificat încă vre-un suspect în acest caz, aceştia însă au iniţiat o campanie de preîntîmpinare a şoferilor despre pericolul lăsării autovehicolelor fără supraveghere mai ales în locuri slab illuminate.

Aceta nu este primul caz de acest fel în oraşul Căuşeni, o situaţie asemănătoare a avut loc acum două săptămîini cînd un şofer a rămas fără două roti la maşină după ce acestea au fost furate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

4 × 3 =