Turneu în memoria lui Valentin Cernogor

Turneu în memoria lui Valentin Cernogor

0
DISTRIBUIȚI

În acest an, turneul s-a desfăşurat în două săli de sport – la gimnaziul “Olimpii Panov” şi liceul “Ivan vazov”, în care s-a jucat finala. Organizatorii au invitat la concurs echipe din tot raionul. Startul turneului a fost dat la ora 10. Echipele sunt destul de puternice, declară sportivii cu experienţă, fanii și organizatorii. Lupta pentru cupă va fi aprinsă şi va dura pînă seara. Stepan Guriev, unul dintre iniţiatorii turneului, spune că o astfel de competiţie este un omagiu demn memoriei lui Valentin Cernogor.

Turneul se desfăşoară deja al treisprezecelea an consecutiv. Despre el ştiu nu doar sportivii, dar şi simplii locuitori. Printre spectatori este și fiica lui Valentin Cernogor, Natalia. Ea este prezentă în fiecare an la turneu, pentru a susține echipa preferată.

Echipa preferată a Nataliei, desigur, este selecţionata oraşului Taraclia, căpitanul căreia este fiul lui Valentin Cernogor. Alexei Cernogor joacă volei din copilărie. Prima întîlnire a fost pierdută, dar, cu toate acestea, a rămas speranţa de a ajunge în finală.

Speranța, judecînd după joc, a fost foarte puternică. Echipa din Taraclia nu doar a ajuns în finală, trecînd de una dintre cele mai puternice echipe din raion din satul Budăi, dar și a devenit învingătoare. La sfîrșitul întâlnirii, deja seara tîrziu, arbitrii numără punctele. Iată rezultatul turneului: pe locul al treilea s-a clasat echipa din Budăi, pe locul doi – Corten şi cîştigătoarea turneului a devenit selecţionata Taracliei. Certificate de apreciere, scrisori de mulțumire, şi, bineînțeles, premii băneștii – toate acestea au fost asigurate de către sponsori.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

one × one =