Proteste la Florești

Proteste la Florești

0
DISTRIBUIȚI

Proiectul implementat de Servicii Comunale Florești, provoacă un șir de nemulțumiri prin rîndul cetățenilor. Oamenii trebuie să achite o sumă mare pentru un nou contor de apă. Prețul unui contor cu cip este de 722 lei, dar plus la asta trebuie să mai plătească și costurile suplimentare, ceea ce ajunge la cîteva mii de lei.

La oședința a consiliului rational Florești, a fost formată o comisie pentru a face toate cercetările la Servicii Comunale Florești, privind  achiziționarea contoarelor de apă cu cip, conform proiectului internațional.

Pentru a clarifica și de a primi un răspuns întrebărilor a fost invitat si Sergiu Rusu, directorul Societății  pe Acțiuni „Servicii Comunale Florești”.Între timp atmosfera s-a încălzit.

Potrivit directorului Societatea pe Acțiuni „Servicii Comunale Florești„ contoarele trebuie să fie procurate din sursele consumatorului. Oamenii au venit cu propuneri către administraţia locală. 

Potrivit participanților la acțiune în caz dacă primăria orașului nu va întreprinde careva măsuri pînă la data de 20 martie a anului curent, protestele vor continua.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

19 + sixteen =