Echipamente sportive pentru campioni

Echipamente sportive pentru campioni

0
DISTRIBUIȚI

Clubul de de kickboxing si Thai Boxing «BessFightClub»  din Basarabeasca  funcționează de aproape  7 ani. În tot acest timp  mai mulți discipoli ai clubului au devenit  campioni. Sportivii şi antrenorii  au cu se mândri  – mai multe  medalii de aur, argint şi bronz, cupe si diplome. Fondatorul Clubului Petru Coltuc spune că e mândru de  continuatorii şi discipolii săi.

Deşi entusiasmul contează mult, totuși fără  suport material și echipament nu este suficient pentru realizări  frumoase. Clubul «Bess Fight Club»  este o organizaţie obştească, din această cauză nu speră la un ajutor din afară. Unica intreprindere care susține  sportivii  este Nodul Căilor Ferate Basarabeasca, anume din contul ei se achită  chiria sălii și energia termică.  Cu toate acestea, lipsa echipamentului sportiv constituie  o problemă mare. Antreprenorii din Basarabeasca au venit în sprijinul sportivilor  şi au donat Clubului cîteva seturi de manusi, bandaje, şi alt echipament necesar.  Cât de important este acest lucru, știu chiar și tinerii sportivi.

Inventarul adus ajunge doar pentru 10 persoane, deaceea primii care vor beneficia de  acesta sunt cei mai activi şi prosperi campioni ai  Clubului «BessFightClub». Între ei este şi premianta competiţiilor republicane pe Kickboxing – Оxаnа Stepiuc. Tînerii sportivi sunt  încrezuţi că echipamentul nou o va ajuta să-și  realizeze scopul și să aibă succes în  cariera  sportivă. Aceleași așteptări le au și  donatorii.

Antrenorii dar şi discipolii lor  au fost bucuroşi să primească cadouri, cu atat mai mult ca nu se asteptau. Antrenamentele la  clubul sportiv  de kickboxing şi Thai boxing  «Bess Fight Club» din Basarabeasca sunt  gratuite. În total în cele 2 grupe se antrenează circa 60 de copii.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

four × four =