Vînătoare pentru șoferi (Video)

Vînătoare pentru șoferi (Video)

0
DISTRIBUIȚI
Angajatii Inspectoratului de Politie Glodeni au impartit astazi mai multe amenzi soferilor, care au incalcat regullile de circulatie .Operatiunea „Autobuzul ” care se desfasoara in prezent are dreprt scop prevenirea accidentelor cu implicarea transportului public si reducerea transportului ilicit de persoane. Amendati au fost astazi si soferii care transportau pasageri in picioare . Mai multe detalii la acest subiect urmariti in continuare.
 
In aceasta dimineata  soferii de autobuse dar si cei care transporta ilicit pasageri din localitatile raionului  au avut parte de mai multe surprize . Angajatii IPG au organizat o razie  pentru a  depista soferii  care ofera serviii de taxi  ilegal cit si soferii  care iau mai multi pasageri decat capacitatea transportului . Timp de 5 ore politistii au aplicat 8 amenzi.
 
Angajatii Inspectoratului de politie au depistat mai multi soferi  de autoturisme care ofera servicii de taxi ilegal . Soferii care au fost prinsi ca transportau ilegal persoane ilegal afirmau  ca pasagerii sunt rude. Soferii autobuzelor sunt nemultumiti ca sunt soferi care le iau pasagerii.Potrivit lor,uneori sunt nevoiti sa se porneasca la drum fara pasageri.
 
2000 lei pentru persoane fizice si 7000 lei pentru persoane juridice sunt amenzile  care sunt aplicate conducatorilor auto ce nu dispun de licenta necesara pentru transportul de pasageri. In Moldova functioneaza 624 de rute interurbane si 887 de rute suburbane. Potrivit unor statistici, transportul ilicit de persoane a ajuns in acest an la o cota de 30% pe calatoriile interne si la circa 40% la cele peste hotare. 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

20 + eighteen =