Țigara i-a luat viața

Țigara i-a luat viața

0
DISTRIBUIȚI

Țigara mai face o victimă. De această dată, este vorba de un bărbat de 55 de ani din satul Cobâlea, raionul Șoldănești. El și-a găsit sfârșitul în rezultatul incendiului izbucnit în propria-i gospodărie. Mai mulți oameni spun că în plină zi au observat că sticla de la ferestrele de la casa răposatului este întunecată de fum. Nimeni însă nu a observat să ardă focul. Doar seara târziu, văzând că din casa vecinului iese fum, un copil a alertat-o pe bunică–sa.

Pentru a localiza focul, care cuprinsese toată casa, la Cobâlea s-au deplasat două echipaje de pompieri. Așa cum locuința era încuiată din interior, salvatorii s-au văzut nevoiți să caute gazda. După ceva timp, pompierii au depistat cadavrul ars al stăpânului. Dânsul nu era angajat în câmpul muncii, divorțat, dar la care se adăpostea o consăteancă. La moment, nimeni nu știe unde ar fi aceasta.

Examinâns starea de lucruri, cunoscând că decedatul practic nu lepăda țigara din gură, responsabilii de la secția Situații excepționale din Șoldănești susțin că imobilul s-a aprins de la țigara. Pentru a stabili cauzele reale ale incidentului, în teritoriu s-a deplasat echipa specială din capitală. De la începutul anului curent, în raion au fost înregistrate patru incendii, care au curmat viața a două persoane. Acum o săptămână, la Alcedar, a decedat o femeie de 63 de ani. 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

twenty + 14 =