Țigara a făcut o victimă în raionul Căușeni (Video)

Țigara a făcut o victimă în raionul Căușeni (Video)

0
DISTRIBUIȚI

Ţigara a mai făcut o victimă la Căuşeni.Un bărbat de 57 de ani din satul Zaim a fost găsit fără suflare în propria-I casă după ce s-a intoxicat cu fum şi gaze de ardere provocat de o ţigară nestinsă.Se presupune că incidental s-a întîmplat în urmă cu două zile, iar bărbatul a fost descoperit abia vineri dimineaţa de către o vecină care l-a vizitat.Din fericire casa nu a luat foc, a fost făcută scrum doar scurta de iarnă în care era îmbrăcat bărbatul.

Au murit din cauza unei ţigări nestinse!.Un bărbat de 57 de ani din satul Zaim care era invalid şi-a pierdut viaţa după ce a fumat în casă. Bărbatul trăia singur după ce soţia şi copii au plecat la muncă peste hotare. Vecina spune că de două zile nu mai răspunde la telefon, iar cînd a venit să-l vadă l-a găsit mort în casă. Imediat aceasta a alertat poliţia.

Incidentul a avut loc în dormitorul casei acolo unde a fost găsită şi o scurtăde iarnă făcută scrum. Pompierii spun că bărbatul nu a murit din cauza sobei pentru că au constatat că în plită nu s-a făcut focul de cel puţin două zile. Rudele bărbatului afirmă că acesta avea de toate, şi fuma foarte mult.

Naşa de cununie a bărbatului afirmă că acesta nu accepta ajutorul celor din jur, afirmînd că se descurcă singur. Ultima data bărbatul a fost vizitat de asistentul social din sat la începutul săptămîinii curente, acesta însă nu a fost găsit acasă.

Numai în ultimile 24 de ore specialiştii de la Direcţia Situaţii excepţionale a raionului susţin că au avut loc două incendii în Căuşeni. Un alt caz tragic s-a produs în noaptea de joi spre vinery în satul Sălcuţa după ce un alt bărbat de 50 de ani a murit intoxicat cu fum emanate de la soba de lemne.

Pe parcursul primei luni a anului curent, în R. Moldova au fost înregistrate peste 200 de incendii în care şi-au pierdut viaţa aproximativ 30 de persoane. Principalele motive care au generat tragediile sunt sobele supraîncălzite sau defecte şi fumatul în pat.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

2 × four =