S-a trezit cu picioarele inghețate (Video)

S-a trezit cu picioarele inghețate (Video)

0
DISTRIBUIȚI

De la Pohoarna, la departamentul de urgenţă din Şoldăneşti a parvenit un apel. Solicitanţii anunţau că un consătean de-al lor, în vârstă de 45 de ani, are nevoie de ajutor medical. Acesta îngheţase la picioare.

Din informaţiile oferite de primarul satului Pohoarna, pacientul nu are domiciliu permanen. El nu are nici acte de identitate. Acum câţiva ani, dânsul a căzut într-o fântână din satul Cotiujenii Mari. Cunoscându-i situaţia, şefii satului l-au invitat la primărie şi l-au avertizat de posibile îngheţurti. Bărbatul a dat asigurări că stă la o rudă şi acolo îi este bine.

Mariana Gorgos, şefa secţiei chirugie, spitalul raional Şoldăneşti, a âinut să precizeze că bărbatul riscă să-i fie amputate degetele degerate.

Acum câteva zile, de asistenţă medicală a necesitat o femeie. Dânsa revenea de la mănăstirea din Japca. Dat fiind că nu circula transportul, femeia a mers pe jos. Când a ajuns în satul vecin Salcia, dânsa şi-a dat seama că are mâinele degerate. Deşi iniţial fusese internată în spital, a doua zi bolnava a părăsit instituţia.

 

Potrivit informaţiilor oferite de către locuitorii unui bloc din Şoldăneşti, şi în clădirea lor s-ar afla un bărbat care riscă să îngheţe. Acesta locuieşte la ultimul etaj şi nu ar fi având cu ce se încălzi. 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

4 × two =