Proteste la Secția poiliției de frontieră

Proteste la Secția poiliției de frontieră

0
DISTRIBUIȚI

Nemulțumiți de construcția unei antene care va transmite unde radio, un grup de oameni din orașul Briceni au protestat în fața Secției poliției de frontieră. Oamenii spun că-și fac griji pentru sănătatea lor și consideră construcția ilegală.

Trebuia s-aducem și copiii. Boli oncologice, e clar. Azi o antenă aici, mâine dincolo, poimâine în altă parte. Ce va fi cu oamenii?

Oamenii au blocat drumul, iar unii șoferi au agresat verbal locuitorii. Pauză. Pe de altă parte, șeful Direcției regionale nord a poliției de frontieră, Veaceslav Babalici, spune că toate documentele sunt în regulă, iar construcția antenei face parte dintr-un proiect de securitate a statului. Amplasarea în altă parte a turnului constituie o problemă.

Vicepreședintele raionului, Aliona Babiuc, spune că va lua atitudine și va înainta această întrebare la următoarea ședință a Consiliului raional. Oamenii au depus o petiție pentru care s-au semnat peste 130 de oameni. Potrivit informației șefului Direcției regionale nord a poliției de frontieră, Veaceslav Babalici, turnul este finanțat de Uniunea europeană în comun cu Guvernul și are un fond de 24 de mln de euro.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

two × two =