Pe un site oficial pacienții pot să aprecieze cu note spitalele din...

Pe un site oficial pacienții pot să aprecieze cu note spitalele din țară

0
DISTRIBUIȚI

De acum înainte, pacienții vor putea desinestătător să dea aprecieri instituțiilor medicale unde se tratează la moment,s-au tratat cîndva sau urmează să fie tratați. Acest lucru este posibil grație lansării unui portal oficial,unde se regăsesc toate spitalele din țară,iar pacientul poate să dea note fiecărei instituții medicale în parte.

Pacientii institutiilor medicale din tara au posibilitatea acum sa puna note spitalelor in care sunt tratati sau au fost tratati cindva. Acest lucru este posibil datorita initierii unui portal official,unde poate fi gasita orice institutie medicala existent la moment in Moldova,iar pacientul la rindul sau poate sa aprecieze cu note de la 0 la 10 serviciile acordate de institutia spitaliceasca de care este interesat. Dintre toate spitalele rationale din tara, spitalul din Ungheni este primul unde a fost lansat acest portal.

Totodata,pe linga faptul ca pacientii vor avea accesul la informatia despre topul celor mai bune sau mai putin bune institutii medicale din tara,acestia vor putea sa-si aleaga singuri spitalul unde vor sa se trateze.

Dintre cele 34 de spitalele raionale,in clasamentul evaluarii Centrului de Politici si Asistenta in Sanatate,pe locul 1 se afla Spitalul Raional Ungheni,urmat de Spitalele din Ciadir-Lunga si Orhei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

twenty + 13 =