Majorarea prețurilor (Video)

Majorarea prețurilor (Video)

0
DISTRIBUIȚI

In acest an moldovenii  fac fata unor noi scumpiri. Preturile au crescut  cu 5,4 la suta. Cel mai mult au scumpit produsele alimentare.Preturile cresc nu pentru ca s-a devalorizat moneda nationala, ci din cauza faptului ca pe piata interna se inregistreaza o insuficienta de produse agroalimentare.

Oamenii  sint  foarte  indignati  de majorarea  preturilor, ei  spun ca este  greu  pentru  toti  sa traiasca  astfel, si ar fi bine daca  conducerea  tarii noastre  ar lua  in calcul pensile si salariile populatiei.

Lumea nu accepta de loc aceste majorari, fiindca se pling de pensii mizerabile si lipsa locurilor de munca.

Populatia crede ca ar fi bine  sa se  mareasca   pensile si nu preturile pe zi  ce trece, deoarece pensile se majoreaza o data iar preturile de trei, patru ori.

 Chiar si tinerii cred ca toate aceste majorari ne permit  numai sa supravetuim, fiindca oamenii de rind nu au puterea sa schimbe totul pentru un trai mai decent.

Vestea ca preturile cresc pe zi  ce trece le-a picat rau consumatorilor. Oamenii cred ca ar fi bine daca conducerea tarii  ar fi mai precauta in luarea deciziilor de marirea preturilor, luind in consideratie situatia oamenilor din ziua de azi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

nineteen + 5 =