Cum să accesăm fonduri europene

Cum să accesăm fonduri europene

0
DISTRIBUIȚI

Peste 50 de primari din localităţile raionul Străşeni, împreună cu managerii instituţiilor de învăţămînt au participat la simpozionul organizat de Liga Studenților Basarabeni din Ploiești, în parteneriat cu primăria oraşului Strășeni. , care continuă campania “Tineri pentru viitor”.

Obiectivul principal al simpozionului a fost informarea autorităților locale și societății civile din Republica Moldova cu privire la avantajele financiare ale integrării europene a statului nostru care decurg din posibilitatea accesării fondurilor europene nerambursabile.

Potrivit primarilor Asigurarea  polulaţiei cu apă potabilă şi canalizare, reparaţia şi construcţia drumurilor sunt sunt cele mai importante sfere spre accesarea de fonduri .

Expertul român a evidenţiat 3 paşi esenţiali de care trebuie să ţină cont autorităţile locale. Iar senatorul Viorel-Riceard Badea este convins că autorităţile locale vor duce la bun sfărşit realizarea proiectelor.

Liga Studenților Basarabeni din Ploiești este o organizație non-guvernamentală, care Are ca scop primordial susținerea elevilor şi studenţilor din Republica Moldova, în procesul de integrare în societatea românească, precum și implementarea ideilor comune în diverse proiecte și activități de formare socio-culturală.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

4 + seven =