Calitățile unui om educat (Video)

Calitățile unui om educat (Video)

0
DISTRIBUIȚI

În cadrul unui seminar organizat de psihologii din instituțiile de învățământ din raionul Briceni s-a abordat subiectul dezvoltării personalității. Proces educativ prin care trebuie să treacă orice adolescent. Colegii de la Canal X au aflat care sunt calitățile promovate de tineri și care trebuie să fie comportamentul acestora.

Nu din teamă, ci din conștiința datoriei trebuie să fii departe de cele rele. Acesta a fost motto-ul seminarului organizat de psihologul Silivia Marciuc la Liceul Teoretic Grigore Vieru Briceni. În cadrul acestuia a fost pus în discuție procesul educativ al copiilor. Subiect care determină tinerii să gândească la nivelul adulților.

La seminar au participat profesori din alte școli, specialiști din domeniul asistenței sociale, colaboratori de poliție care au vorbit despre victimile supuse violenței și reabilitarea psihologică. Elevii prezenți la eveniment au promovat calitățile pe care trebuie să le deprindă orice om educat.

Scopul seminarului a fost eradicarea problemelor cu care se confruntă tinerii din punct de vedere psihologic.

Pentru seminar a fost pregătită o parte festivă în care au evoluat artiști amatori de toate vârstele. În plus, un grup de tineri au făcut o expozițe cu cele mai reușite lucrări din chibrituri. Copii s-au străduit ca să demonstreze unele ocupații cu care oamenii pot să deprindă cele mai frumoase calități pentru formarea unei personalități.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

5 × 1 =