Ambasadorul Rusiei în vizită la Drochia (Video)

Ambasadorul Rusiei în vizită la Drochia (Video)

0
DISTRIBUIȚI

In orasul Drochia intr-o vizita de lucru s-a aflat  Ambasadorul Rusiei  impreuna cu sotia, s-au pus in discutie mai multe intrebari, ceea ce tine de colaborarea Republicii Moldova  a orasului Drochia cu  Rusia cit si alocarea surselor financiare pentru restaurarea monumentelor.

Ambasadorul Rusiei a vorbit despre   intarirea relatiilor economice, targo-economice , a vizitat institutiile de invatamint cit si monumentele istorice din oras.

Totodata dumnealui impreuna cu sotia sa, care se ocupa de actiuni caritabile au adus o donatie bogata de carte bibliotecilor din scolile ruse, scolile modovenesti-ruse, pentru imbogatirea si imbunatatirea invatamintului din Moldova.

Oamenii de rind, cred ca astfel de intruniri sint foarte binevenite pentru colaborarile noastre cu diferite tari ale lumii, fiindca nu ne impiedica nimic sa avem o dezvoltare in crestere in diferite domenii si in diferite regiuni ale lumii.

In urma vizitei ambasadorului RUSIEI  bibliotecile a  liceului Boearnitkii si sapte gimnazii dinraionul Drochia au beneficiat de sapte sute  carti. Pentru restaurarea monumentelor din orasul Drochia vor fi alocati 300 mii lei. 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

four × four =