A fost majorat fondul de subventionare în agricultură

A fost majorat fondul de subventionare în agricultură

0
DISTRIBUIȚI

După ce,săptămîna trecută Guvernul a aprobat regulamentul de subvenționare în agricultură pentru anul 2014,Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură a inițiat o campanie de promovare a acestui regulament. Astfel, reprezenatanții Agenției și al ministerului Agriculturii,s-au întîlnit  cu producătorii agricoli din raionul Ungheni pentru a-i informa despre modul de repartizare a mijloacelor fondului de subvenționare.

In acest an, guvernul a  majorat fondul de subventionare a producatorilor agricoli cu circa 100 milioane lei, acesta ajungind acum la suma de 500 mil lei. Despre acesta au vorbit viceministrul Agriculturii,Gheorghe GABERI si directorul Agentiei de Interventie si Plati p-u Agricultura,Nicolae CIUBUC,in cadrul intilnirii pe care au avut-o cu producatorii agricoli din raionul Ungheni. Totodata,Nicolae CIUBUC, a spus  ca suma poate sa se majoreze pe parcursul anului gratie fondurilor europene.

In cadrul intilnirii cu producatorii agricoli din r-l Ungheni, viceministrul Agriculturii a mentionat cresterea economica din anul trecut in agricultura,dar si succesele inregistrate de raionul Ungheni in acest domeniu.

In urma aprobarii de catre Guvern a regulamentului de subvenționare în agricultură, reprezentantii  Agenției de Intervenție și Plăți pentru Agricultură se vor deplasa in mai multe raioane ale tarii pentru a informa producatorii agricoli despre modul de repartizare a mijloacelor fondului de subvenționare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

7 − 6 =